AANMELDEN

 

 

 

 

 

 

Met de K2Challenge richten we ons op maatschappelijke initiatieven voor de jeurgd uit de samenleving in Brabant: initiatieven voor/van kinderen, jongeren, jongvolwassenen, ouders, onderwijs en buurt-, wijk- of dorpsbewoners.

Inschrijven kan tot begin oktober maar wacht niet tot het laatste moment omdat er mogelijk nog aanvullingen etc gevraagd worden voor maximale kansen. 

Voorwaarden

  • Het idee of initiatief heeft een onlosmakelijke relatie met Brabant.
  • Het gaat om praktische projecten en ideeën die zich richten op het probleemloos opgroeien van jeugd tussen 0-23 jaar. Geen onderzoek of eenmalige conferenties.
  • Initiatief moet lokaal geworteld zijn in Brabantse steden, dorpen, kernen en/of wijken (lokale probleemeigenaar).
  • Stimuleringsprijs draagt substantieel bij aan de stimulering, totstandkoming, en financiële draagkracht van het initiatief. (Structurele huur, aankoop pand/grond/bouwmaterialen of langdurige personele kosten worden niet gefinancierd) 
  • Aanpak van projecten is ook deelbaar (en overdraagbaar). Anderen buiten je dorp, regio of buurt kunnen dus van jouw initiatief leren en je bent bereid jouw ervaringen te delen.
  • Continuïteit moet het uitgangspunt zijn van het initiatief, het is bv. geen eenmalig event.
  • Het idee, het initiatief mag particulier ontstaan zijn maar moet uiteindelijk uitgevoerd worden door een stichting (in oprichting). De geldprijs kan niet overgedragen worden aan een privépersoon.

Je kunt je originele idee, project of inititief voor de Brabantse jeugd tot begin oktober inschrijven. Na een voorronde worden de geselecteerden uitgenodigd om op 9 november 2024 tijdens de K2Prijs-finaledag te strijden om de prijzen en de eer. Een breed samengestelde jury kiest de uiteindelijke winnaars .

Locatie: Dr. Mollercollege/Walewyc-mavo, Olympiaweg 8b in Waalwijk.

De finale vindt plaats bij Dr. Mollercollege/Walewyc-mavo, Olympiaweg 8b in Waalwijk.

K2 Challenge

Met dank aan Dr. Mollercollege/Walewyc Mavo (OMO Scholengroep de Langstraat) voor het gebruik van hun locatie.