Heb jij een idee?!

Heb jij een goed idee of initiatief voor de jeugd in jouw wijk, buurt of dorp? Een idee waardoor kinderen zich echt thuis voelen? Een idee om gezinnen met elkaar in contact te brengen? Een idee wat alle kinderen mee laat doen? Een idee dat ervoor zorgt dat de jeugd zich kan ontwikkelen, of problemen vermindert of zelfs voorkomt? Een idee dat ervoor zorgt dat er weer een actieve, levendige gemeenschap ontstaat? Heb jij zo'n idee? Verras ons!

Als je meedoet aan de K2Challenge maakt jouw initiatief kans op minimaal € 5.000,- en maximaal € 25.000,-.  In totaal wordt er € 50.000,- verdeeld. Jij bepaalt zelf de impuls die je nodig hebt om maximaal impact te hebben. We nodigen ook kleinere initiatieven uit om zich aan te melden!

Er is plaats voor maximaal 60 initiatieven! Wees er dus snel bij!

 
 
 
 

Hoe werkt het?

STAP 1

Jouw idee voor de jeugd

Stuur jouw idee in via het aanmeldformulier op deze website. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding. Als jouw idee aan de voorwaarden voldoet ontvang je een uitnodiging voor de K2CHALLENGE dag.

Er is plaats voor maximaal 60 initiatieven! Wees er dus snel bij!

INSCHRIJFPERIODE
Tot 23 september 2020
LET OP: om deel te kunnen nemen aan de pitchtraining dien je je voor 1 septemer 2020 aan te melden.

STAP 2

Pitchtraining

Op woensdag 16 september 2020 van 13.00 uur tot 17.00 uur vindt in het Provinciehuis te 's-Hertogenbosch de pitchtraining plaats. We gaan je helpen hoe je het beste jouw idee pitcht. Deelname is niet verplicht, maar we adviseren wel om mee te doen! 
Als je je initiatief aanmeldt, ontvang je van ons een uitnodiging voor de training.

STAP 3

K2 Challenge

Op woensdag 7 oktober neem je deel aan de K2Challenge dag! Er is een voorronde waar je jouw idee in maximaal 5 minuten pitcht. De beste pitches gaan door naar de grote finale. Je presenteert jouw idee aan de jury van 50. De winnaars zijn de initiatieven met de meeste stemmen, tot het totale prijsgeld is verdeeld (2 x €25.000,-).  Omdat initiatieven zelf de impuls bepalen die ze nodig hebben om maximaal impact te hebben, blijft het spannend tot het einde!

K2 Challenge

Stichting K2 Prijs
Postbus 90123
5000 LA Tilburg

Partners

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet in samenwerking met de volgende partners: